Torsdag den 6. okt. kl. 19.30

Bonuskoncert torsdag den 6.okt. kl. 19.30 med prisvindere fra årets Steinwaykonkurrencer.

 

Onsdag den 12. okt. kl. 19.30

Den danske Messingkvintet

Den Danske Messingkvintet består af messinglærerne ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

På trompet er det Nikolaj Viltoft og Jonas Wiik – begge solo-trompetister i Det Kgl. Kapel.
Nikolaj er uddannet i København og i Köln, og har tidligere været ansat som solotrompetist i Pariser Operaen.
Jonas Wiik er uddannet i Stockholm og Malmö. Jonas var før han blev ansat i Det Kongelige Kapel, solo-trompetist i Malmö Operaen. De spiller begge som solister i talrige sammenhænge, og underviser over det meste af verdenen.

Jakob Keiding, horn er solohornist i Copenhagen Phil. og en særdeles eftertragtet kammermusiker og horn-lærer. Spiller desuden i ”Den Danske Horntrio”. Jakob er uddannet i København, og var, før han kom tilbage til Danmark, ansat som hornist i det østrigske radiosymfoniorkester.

Jesper Juul, Trombone, er uddannet i Aarhus, København og Paris, med flere ophold i Chicago og London. Fra 1996-2013 var Jesper ansat som solobasunist i DR´s Symfoni Orkester. Jesper har vundet – eller været prisvinder – ved flere internationale solistkonkurrencer, bla. i Geneve og München.og har optrådt som solist i talrige sammenhænge i ind- og udland. Siden 2013 professor ved DKDM.

Jens Bjørn-Larsen er formodentlig verdens bedste tuba-spiller. I 1991 vandt han den store solistkonkurrence i Genéve. Professor ved MusikHochschule i Hannover og desuden underviser i København og Malmö – foruden de talrige masterclasses Jens laver over hele verdenen.
Jens er tidligere solotubaist i DR´s Symfoni Orkester.

 

 

 

Gæstebilletter sælges ved indgangen til kr. 150-

Unge under 25 år har gratis adgang.

Program den 12. oktober